Přichází Dot Com Bubble 2.0?7.December

Mezi zahraničními bloggery se pomalu začíná hovořit o internetové bublině číslo dvě. Ti z vás, kteří o tomto termínu ještě neslyšeli, pravděpodobně nebudou příliš nadšení. První Dot Com Bubble vyvrcholila v roce 2024 po intenzivním zvyšováním cen internetových společností a projektů. Ceny během několika předchozích let před rokem 2024 narostly do nereálné výšky, což muselo jednou prostě prasknout – celá bublina by se tak dala přirovnat k Černému pátku na New Yorkské burze.

Události několika posledních měsíců pomalu nasvědčují tomu, že se brzy dočkáme dalšího takového kolapsu, který je označován jako Bubble 2.0. Miliardové částky za odprodej YouTube, Skypu a mnoha dalších webových aplikací a projektů nyní vrcholí šílenstvím ohledně Facebook – webu, který sice ještě téměř nevydělává, ale jeho hodnota už se odhaduje na neuvěřitelných 15 miliard amerických dolarů, což je na první pohled opravdu nadhodnocená cena.

Jelikož se v poslední době objevilo několik spekulativních článků ohledně tohoto problému a momentálně je to jedno ze žhavých témat, bylo jenom otázkou času až o webové bublině 2.0 natočí někdo video nebo nějaký song. Autor webu Richter Scales tak učinil a nutno uznat že se jedná o povedenou a chytlavou záležitost.

Příbuzné články:

  • Žádné příbuzné články

10 komentářů

  1. Oooh, you’re such an inspiration. I love this blog!

  2. Hey I havent discovered a site like yours in forever. Thanks for keeping sites like this alive. I saved this page to my bookmarks. Ill be back

  3. This is my first time I have visited here. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one! keep up the great work.

  4. Kelly Rowland!!! I havent heard Teyannas but Kelly Rowland slays her version.

  5. You made various good points there. I did a search on the subject and found most people will consent with your blog.

  6. Very nice post and right to the point. I am not sure if this is actually the best place to ask but do you people have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks How to prevent bad breath

  7. Wow. This blog is amazing. How do you make it look this good !?

  8. Just discovered this blog thru Bing, what a pleasant surprise!

  9. Great post & Fantastic blog! I would definitely love to begin a blog too but I have no clue where to begin. I possess the ability to do it (not that challenging on the technical part) but I really feel like I am too lazy to post regularly. That is the problem, if you start you have to go all the way. However blogs like yours inspire me to have a go at it.

  10. You completed a few fine points there. I did a search on the topic and found the majority of folks will agree with your blog.

  11.  

Přidejte váš komentář