Osudy slavných: Jeremy Shoemaker18.November

Pokud se alespoň trošku zajímáte o vydělávání na internetu, není vám jistě třeba jméno Jeremy Shoemaker představit. Momentálně jeden z nejuznávanějších odborníků se proslavil před dvěma lety, kdy na foru Digitalpoint zveřejnil svůj šek z Google AdSense. Částka uvedená na tomto šeku byla šokující: 132 994 amerických dolarů – v té době tedy nějaké 3 miliony korun, vydělané za jeden měsíc.

Tento šek se postupem času stal na internetu určitým fenoménem a Jeremy byl a stále ještě je považován za vzor mnoha začínajícím internetovým nadšencům. Jeremy ani nyní nijak neskrývá použití určitých kontroverzních technik, ale to mu vzhledem k uvedené částce nikdo neměl za zlé. AdSense samozřejmě nebyl jediný způsob, kterým tento internetový zbohatlík vydělává peníze – screenshot z administrace affiliate systému Commission Junction s více než sedmi sty tisíci dolarů na kontě není o moc méně impozantní.

Nedávno na svém blogu pan Shoemaker zveřejnil 7 odpovědí na nejčastější otázky, které prý téměř každý den dostává na svůj mail. Web, který umožnil všechny výdělky se nachází na adrese nextpimp.com – nyní již v kompletně předělané podobě. Hlavní náplní jsou vyzvánění na mobilní telefony. Pomocí služby Web Archive se můžete podívat, jak stránka vypadala zhruba před dvěma lety, tedy v době nejvyššího boomu.

V sedmi odpovědích Jeremy uvádí například to, že z celkového výdělku byly náklady pouze 299 dolarů za hosting, žádná reklama ani propagace v té době na web neběžela. Sedmdesát procent trafficu byly přímé přístupy, pouhých 15% z vyhledávačů a zbytek jsou odkazy z jiných webů. Autor také uvádí, že průměrná denní návštěvnost tvořila 75 tisíc unikátních návštěvníků.

Nezbývá než vyjádřit obdivný respekt, takovýto úspěch se podaří málokomu…

Příbuzné články:

  • Žádné příbuzné články

12 komentářů

  1. Tak to by mě zajímalo, jak bez reklamy udělal 70% z 75 tis. návštevníkú (tzn. přes 50 tisíc) denně ve formě přímých přístupů. Ne že by se mi ten fígl taky nehodil ;)

  2. Přesně tak. To mě taky hned zarazilo.

  3. No, on tu stránku provozoval dva roky, než z ní dostal takový šek – takže měl i takový čas na vybudování návštěvnosti, ale i tak je to maso.

  4. Oooh, you’re such an inspiration. I love this blog!

  5. Youre not the general blog author, man. You surely have something important to contribute to the web. Such a great blog. I will come back again for more.

  6. Hello. fantastic job. I did not imagine this. This is a splendid story. Thanks!

  7. We just couldnt leave your website before telling you that we really enjoyed the useful information you offer to your visitors Will be back often to check up on new stuff you post!

  8. סובלים מ[url=http://www.onychomycosisisrael.info/]פטרת בציפורניים[/url]? לא צריך לסבול יותר! טיפול חדשני ומוביל מסוגו בענף עוזר להיפטר מ[url=http://www.onychomycosisisrael.info/]פטרת בציפורניים[/url] תוך מספר טיפולים קצרים במיוחד וביעילות מקסימלית.

    נמאס מהתכשירים שלא עושים כלום? לא עוזרים לכם הכדורים? תפקודי הכבד והכליות יורדים עקב השימוש בכדורים?

    מהיום ניתן לחסל פטרת ציפורניים באמצעות טיפול חיצוני ומתקדם. חיסול [url=http://www.onychomycosisisrael.info/]פטרת בציפורניים[/url] בלייזר מאפשר לנו כיום לפתור את הבעיה מהשורש בקלות וביעילות ביחס לכל פתרון אחר שנמצא בשוק.

    אז אל תחכו יותר וטפלו עוד היום.

  9. Just discovered this blog through Google, what a way to brighten up my week!

  10. If acquiring your ex boyfriend back is in your thoughts, then you want be prepared to follow certain guidelines and techniques in order to succeed. All you require to have is the appropriate attitude and the right tools to bring back the love and passion in your relationship.

  11. Great site. A lot of useful information here. I’m sending it to some friends!

  12. i have visited this blog a few times now and i have to say that i find it quite nice actually. keep it up! =p

  13.  

Přidejte váš komentář