Změny v doporučení uživatelů do AdSense25.February

Na začátku února Google představil novou strukturu doporučení AdSense. Ta je pro valnou většinu mnohem výhodnější, než předchozí model. Nový systém je dvoufázový a funguje následovně. Za přivedení nového uživatele do systému AdSense dostanete 5 dolarů v momentě, kdy daný uživatel vydělá tuto částku (má na to 180 dní). Nemusíte tak čekat až vydělá prvních 100 dolarů s AdSense, jak tomu bylo doposud.

Tím ale všechno nekončí: pokud se tomuto webmasterovi podaří opravdu vydělat oněch $100, vy dostanete bonus další, a tentokrát mnohem vyšší: 250 dolarů k dobru vašeho účtu. Opět zde platí lhůta půl roku. Jedná se tak o poměrně významný nárůst a zvýšenou možnost výdělku. Je sice pravda, že alespoň u nás už asi většina aktivních administrátorů o AdSense ví a je tak poměrně těžké získat nového aktivního uživatele, může se to ale určitě podařit. I kdybyste měli sbírat bonusy po oněch pěti dolarech, bude se jednat o příjemné obohacení. A na částku pěti dolarů během 180 dnů by měl dosáhnout snad opravdu každý.

Drobné změny se týkají i doporučení Google AdWords. Zde byla částka taktéž změněna na 5 dolarů, pokud zadavatel inzerce během prvních 90 dnů od aktivace účtu utratí alespoň 5 dolarů. Pokud inzerent rozhodne investovat 100 dolarů během 90 dnů, dostanete dalších $40.

Konečně, do hry vstupují také speciální bonusy. V případě AdSense je to velice slušných 2 tisíce dolarů za přivedení 25 minimálně 25 nových uživatelů AdSense, z nichž každý vydělá v rozpětí 180 dnů od registrace alespoň $100. Podobně je tomu u verbování nových sil do AdWords, zde je akorát počet lidí snížen na 20 a odměna na $600. Na tyto speciální bonusy ale pravděpodobně dosáhne opravdové minimum webmasterů, i tak se ale jedná o příjemnou motivaci, která se Googlu nakonec stejně vyplatí…

Klíčová slova:

  • zablokovali adsense

Příbuzné články:

  • Žádné příbuzné články

2 komentářů

  1. cim to, ze od te doby, co ti zablokovali AdSense, tak se tady objevuje tak 5-ti % mnozstvi clanku???

  2. zadarmo ani pes nehrabe :)

  3.  

Přidejte váš komentář

You must be logged in to post a comment.